Offemar 76 - Verkocht

8939 CN, Leeuwarden

Kenmerken

Locatie:
Offemar 76
Plaats:
8939 CN, Leeuwarden
Prijs:
€ 305.000
Bouwjaar:
2006
Type:
Overig
Status:
Verkocht
Woonoppervlakte:
100 m2
Perceeloppervlakte:
m2
Inhoud:
315 m2
Kamers:
3
Slaapkamers:
2

Omschrijving

Mede door de ligging van dit appartementencomplex bij het kruispunt van vaarwegen, alsook de plek waar dit appartement zich bevindt, tweede woonlaag op de noordwestkant, geeft u bijna het gevoel dat u zelf op het water bent. Het zicht is hier wijds en op het balkon kunt u hier tot de laatste uurtjes genieten van de zon. Dit zeer goed verzorgde appartement, gelegen in de woonwijk Zuiderburen te Leeuwarden, kunt u betreden via de beveiligde toegang (met intercom) middels de trap of met de lift. Het complex, genaamd De Dûkdalven, omvat 20 appartementen, elk met een eigen parkeerplaats in de overdekte en afgesloten garage en een eigen berging in het souterrain. Gezamenlijk draagt men zorg voor het onderhoud van het complex middels een verplichte deelname in de Vereniging van Eigenaren (VvE), met een maandelijkse bijdrage van € 169 p/mnd. Deze actieve vereniging is financieel gezond en heeft een meerjarenonderhoudsplan tot 2029. Onderhoud in het appartement zelf, is voor eigen rekening.

LET OP, LET OP: OPEN HUIS GAAT NIET MEER DOOR IVM VERKOOP! Zaterdag 10 augustus is er een Open Huis van 10.00 uur tot 12.00 uur. Bent u verhinderd of kunt u niet wachten? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Begane grond

Entree aan de zuidzijde via de centrale hal, alwaar zich tevens de postbussen bevinden. Vanuit de hal kunt u zowel met de trap als met de lift naar beneden naar de bergingen en afgesloten parkeergarage, of naar boven naar de volgende 4 verdiepingen. Vanuit de hal op de tweede woonlaag betreedt u de woning. Hier bevindt zich de hal met meterkast en toegang tot de toiletruimte met hangcloset en fontein, de badkamer met dubbele wastafel, badkamermeubel met verlichte spiegels en inloopdouche met sunshower, toegang tot de twee slaapkamers en toegang tot de woonkamer. De woonkamer heeft veel licht inval en biedt een wijds uitzicht over de omgeving. Er bevindt zich een klein balkon op het noorden en een ruim balkon op het westen. De ramen op de zonzijde hebben screens, allen afzonderlijk op afstand bedienbaar. De open keuken, met eiland, is sfeervol en van een degelijke kwaliteit en heeft diverse apparaten in de wandopstelling. Via een schuifpui heeft u hier toegang tot het grote balkon. De bijkeuken is ruim en hier vindt u, mooi weggewerkt achter schuifdeuren, de witgoedaansluitingen en de CV ketelopstelling.

Bijzonderheden

Licht en modern vormgegeven appartement op tripple A-locatie aan groot vaarwater.
In het hele appartement is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en apparatuur.
De doucheruimte is voorzien van een sunshower.
Op de zonzijde diverse screens. die u onafhankelijk kunt bedienen met een afstandbediening.
Ruim balkon aan de meest gunstige kant van het complex.
Eigen parkeerplaats in de afgesloten, overdekte garage en een berging in het souterrain.
Entree middels video intercom, wat bijdraagt aan de veiligheid.
Gezamenlijke lift, van het souterrain tot en met de 4de verdieping.
Actieve en gezonde VvE met een duidelijk meerjarenonderhoudsplan.

LET OP, LET OP: OPEN HUIS GAAT NIET MEER DOOR IVM VERKOOP! OPEN HUIS zaterdag 10 augustus van 10.00 tot 12.00 uur. Bent u verhinderd of duurt dit u te lang? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Kaart