Griene Dyk 16 - Verkocht

9074 AB, Hallum

Kenmerken

Locatie:
Griene Dyk 16
Plaats:
9074 AB, Hallum
Prijs:
€ 135.000
Bouwjaar:
1965
Type:
Halfvrijstaand
Status:
Verkocht
Woonoppervlakte:
90 m2
Perceeloppervlakte:
220 m2
Inhoud:
325 m2
Kamers:
6
Slaapkamers:
5

Omschrijving

Een mooie kans voor starters, deze 2-onder-1-kap gezinswoning met maar liefst vijf slaapkamers! De woning heeft een achterom naar een besloten achtertuin met veel privacy en u kunt bovendien parkeren op eigen terrein. Voor kinderen is er o.a. een speelveldje voor het huis en een haventje met vis- en vaarmogelijkheden ligt om de hoek. Daarnaast heeft Hallum diverse andere voorzieningen en faciliteiten, kortom een prima plek voor jongeren om hun vleugels uit te slaan en op zichzelf te gaan wonen.

Begane grond

Entree; gang met toiletruimte met hangcloset, meterkast, kelderkast en trapopgang; lichte en ruime doorzonwoonkamer met strak gestuct plafond; halfopen keuken met hoekopstelling in landelijke stijl met 5 pits rvs gaskookplaat incl. wokbrander, wasemkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasser; bijkeuken met witgoed aansluitingen en achterdeur naar de tuin; tussenruimte met CV-ketelopstelling; beneden slaapkamer.

Eerste verdieping

Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping en gestuct plafond met ledspots; drie slaapkamers waarvan twee met vaste kast(en); kleine badkamer met vaste wastafel en inloopdouche.

Tweede verdieping

Nog een ruime slaapkamer, met geringe hoogte. Deze kamer heeft twee dakramen en vaste kastruimte in de knieschotten.

Tuin

De voortuin is gericht op het westen en biedt zicht op het speelveldje en de rustige ventweg die voor deze huizen langs loopt. De oprit zorgt voor een mogelijkheid om uw auto op eigen terrein te parkeren en door de dubbele schuttingdeur kunt u een auto, aanhanger, etc. zelfs naast of achter de woning neer zetten. De groene achtertuin is heerlijk besloten en biedt veel privacy. Via de achterdeur kunt u hier de woning betreden en er is een schuurtje voor bijvoorbeeld uw fiets, scooter, tuingereedschap, etc.

Bijzonderheden

Voorgevel is gereinigd, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd.
Kruipruimte, spouwmuren en dak zijn nageïsoleerd.
Diverse strak gestucte plafonds.
Maar liefst 5 slaapkamers.
Verrassende tuin met veel beschutting en privacy.


Hallum:
Het terpdorp Hallum ligt ten noorden van Leeuwarden, in de gemeente Ferwerderadiel, en telt ca. 2800 inwoners en is daarmee het grootste dorp van de voormalige gemeente Ferwerderadiel, inmiddels opgegaan in de gemeente Noard East Fryslân. Hallum heeft diverse winkels, u kunt voor uw dagelijkse boodschappen dan ook zeker in eigen dorp terecht. Ook op het gebied van wonen, zorg en verzorging zijn er een aantal voorzieningen in het dorp. Er is een actief verenigingsleven en er zijn diverse sportaccommodaties, waaronder een openlucht zwembad. Er zijn twee basisscholen en een dierenparkje met speeltuin. Er is veel werkgelegenheid in Hallum dankzij o.a. de bekende ‘grootbakkers’ Hellema en Van der Meulen. Hallum heeft goede busverbindingen met Stiens, Leeuwarden en Dokkum. De in het dorp gelegen jachthaven heeft via open vaarwater verbinding met de Dokkumer Ee, het belangrijkste vaarwater in het noorden van Friesland.

Afstanden:
Stiens: 5 km
Leeuwarden: 15 km
Dokkum: 18 km
Groningen: 80 km
Amsterdam: 150 km
Op ca. 2 km ligt de zeedijk, met daarachter de bekende buitendijkse polders van het Waddengebied, een prachtig natuurgebied, vermeld op de WereldErfgoedlijst. En daar weer achter ligt de Waddenzee met de prachtige eilanden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkopende makelaar van dit object, dhr. Jan Koning.

Kaart