Grytmanshôf 22 - Verkocht onder voorbehoud

9076 JZ, Sint Annaparochie

Kenmerken

Locatie:
Grytmanshôf 22
Plaats:
9076 JZ, Sint Annaparochie
Prijs:
€ 187.500
Bouwjaar:
2010
Type:
Hoekwoning
Status:
Verkocht onder voorb
Woonoppervlakte:
107 m2
Perceeloppervlakte:
177 m2
Inhoud:
430 m2
Kamers:
5
Slaapkamers:
4

Omschrijving

Op zonnige hoeklocatie in het plan Grytmanshof staat deze mooie hoekwoning met berging/carport, lichte zonnige woonkamer, fraaie keuken, toilet, badkamer en 4 slaapkamers. De woning is luxe uitgevoerd/afgewerkt en door de inbouwkasten worden de ruimtes optimaal benut.

Begane grond

Voorentree, hal met luxe toilet, trapopgang, ruime kast ten behoeve van de wasmachine/droger en de CV-ketel tbv het warmwater en de moderne meterkast (voorzien van voldoende groepen en douche WTW). Zonnige woonkamer voorzien van halfopen luxe keuken (met divers inbouwapparatuur zoals: stoomoven, combi oven/magnetron met grill-functie, koelkast, diepvriezer, 6 pits gaskookplaat, vaatwasmachine en afzuigkap) De oppervlakte van woonkamer en keuken is 34 m². De woonkamer is voorzien van een ruime trapkast en een fraaie schuifwand tbv de opstelling van de tv, en biedt veel bergruimte. Via de tuindeuren is de zonnige achtertuin bereikbaar met eigen toegang en een houten tuinberging. Aan de voorzijde is de tuinberging voorzien van een carport om de auto op eigen terrein te kunnen parkeren

Eerste verdieping

Via de luie trap is de bovenverdieping te bereiken met een ruime overloop, 3 slaapkamers (resp. 7, 10 en 12 m²) en zeer luxe afgewerkte badkamer met dubbele wasgelegenheid, toilet en ruime inloopdouche met luxe douchekolom (massagedouche, etc.). Alle slaapkamers zijn voorzien van ruime inbouwkasten op dezelfde wijze als de woonkamer. Hierdoor is alle ruimte op de slaapkamers op de meest efficiënte manier benut.

Tweede verdieping

Via de vaste trap is de 2e verdieping te bereiken, met een ruime slaapkamer (26 m²) en een kast rondom de hete-lucht verwarmingsketel. Via het grote dakraam aan de achterzijde en het kozijn in de topgevel is dit een erg lichte kamer, maar met de slimme luiken aan de binnenzijde gemakkelijk te verduisteren. De knieschotten zijn benut als kastruimte.

Tuin

De achtertuin, gelegen aan de zuidzijde is erg zonnig, en door gebruik van veel steenachtige materialen erg onderhoudsvriendelijk. De tuin heeft een eigen entree aan de zijkant en biedt tevens toegang tot de berging.

Bijzonderheden

* Gelegen in een nette, kindvriendelijke buurt met veel jonge gezinnen, maar ook enkele éénpersoons-huishoudens.
* De woning is voorzien van veel vaste kasten/inbouwkasten waardoor de ruimtes in de woning uitstekend worden benut.
* Veel inbouwverlichting in de plafonds wat de sfeer in de woning verhoogd.
* Alle plafond zijn strak afgestuct.
* De vloeren op bovenverdieping en zolder zijn voorzien van een beton-afwerkvloer, dit om geluidsoverlast te voorkomen.
* Alle vloeren zijn afgewerkt met lichte laminaatvloer.
* Alle kozijnen bovenverdieping en zolder zijn voorzien van screens ( van binnen bedienbaar)
* Luxe keuken met veel inbouwapparatuur (stoomoven, combi oven/magnetron met grill-functie, koelkast, diepvriezer, 6 pits gaskookplaat, vaatwasmachine en afzuigkap)
* Woning is voorzien van heteluchtverwarming (WTW) met een HR combiketel voor het warm water. Zowel de ketel voor hete luchtverwarming als de ketel voor warm water wordt ieder jaar goed onderhouden.
* De achtertuin op het zuiden is onderhoudsvriendelijk en erg zonnig. Door het plaatsen van enkele Leilindes is er een grote mate van privacy gecreëerd.

Kaart