Dordtse Straat 46 - Verkocht

9076 CP, Sint Annaparochie

Kenmerken

Locatie:
Dordtse Straat 46
Plaats:
9076 CP, Sint Annaparochie
Prijs:
€ 260.000
Bouwjaar:
1966
Type:
Vrijstaand
Status:
Verkocht
Woonoppervlakte:
142 m2
Perceeloppervlakte:
406 m2
Inhoud:
457 m2
Kamers:
6
Slaapkamers:
5

Omschrijving

Deze in 1968 gebouwde vrijstaande levensloopbestendige woning (5 slaapkamers, waaronder 1 slaapkamer beneden) en met meer ruimte dan u op het eerste gezicht zou vermoeden, is gelegen op een gewilde locatie in het centrum van St.-Annaparochie en op loopafstand van o.a. diverse supermarkten, bibliotheek, scholen (basis onderwijs en Campus Middelsee), slagers, bakkers, kledingwinkels en de HEMA.

De woning is voorzien van nieuwe dubbele beglazing met een aantal ventilatieroosters. Het dak is in zijn geheel in 2011 voorzien van isolatie, nieuwe dakpannen en Velux dakvensters. Op de 3 van de 4 slaapkamers zijn in 2014 nieuwe draai/kiep kozijnen (met raamverdeling) met dubbele beglazing geplaatst. Het dak van de ruime aanbouw (ca. 60 m²) is in 2007 voorzien van nieuwe dakbedekking, lichtkoepels en is volledig geïsoleerd.

Begane grond

Via de voorgevel komt u binnen in de hal (ca. 4 m²) met de meterkast en ingebouwde kapstok. Vervolgens komt u binnen in de u-vormige woonkamer met aan de linkerkant een ca. 10 meter lange keuken opstelling (u-vorm) in landelijke stijl met granieten werkblad, ouderwetse stenen dubbele spoelbak, vrijstaande roestvrijstalen 5-pits fornuis, combimagnetron en koelkast. Op de vloer ligt een Belgisch hardstenen vloer. Aan de rechterkant bevindt zich het zitgedeelte met diverse Coax aansluitpunten, houtkachel (uitpandige schoorsteen), grote schuifpui (5 meter breed), welke geplaatst is in 2005, gelegen op de zuidzijde, met zicht op de tuin. De woonkamer/keuken wordt verwarmd door middel van radiatoren en een convectorput (met aparte thermostaat).

Vanuit de woonkamer is er een doorgang naar de ruime aanbouw waarin de badkamer (ca 5 m²) met badmeubel met dubbele wasbakken, toilet, douchhoek en een elektrisch te openen lichtkoepel zich bevindt, zo ook een werkkamer/slaapkamer (ca 10 m²) met raampartij gericht op de tuin, grote (inloop) kast (ca 8 m²) met een handmatig te openen lichtkoepel, ruime voorraadkast (ca 5 m²) en de garage met lichtkoepel, cv-ketel, wasmachine aansluiting en dakdoorvoer voor de wasdroger.

Eerste verdieping

In de woonkamer bevindt zich de stalen trap naar de 1e verdieping. Bovenaan de trap is een tochtportaal (welke is afgesloten door een deur), waarna u op de overloop terecht komt met toegang tot de 4 slaapkamers. Respectievelijk 11 m², 11 m², 10 m² en 15 m², allen voorzien van Coax aansluiting en veel lichtinval. Tevens bevindt zich er een 2e toilet op de overloop en een opgang middels een vlizotrap naar de ruime vliering, welke over de gehele breedte van de woning is.

Tuin

De fraai aangelegde tuin is gelegen op het zuid/westen waardoor er van ’s ochtends vroeg tot ver in de avond zon is. Er bevindt zich een spoelbak met water aansluiting (zo ook een waterpunt aan de voorgevel). Boven de schuifpui is een elektrisch bedienbaar zonnescherm voor optimale schaduw. Voor het raam van de werkkamer/slaapkamer bevindt zich een screen (handmatige bediening), zo ook het raam aan de westkant van de woonkamer (deze is elektrisch bedienbaar). In de tuin is in het najaar van 2017 een overkapping (gericht op het zuiden) geplaatst. De tuin is geheel afsluitbaar door middel van een tuindeur met slot. De tuin is omringd door een hedera schutting. De voortuin is omringd door leilinden, rode beukenhaag en in het midden staat een dakplataan op een terras.


Aan de voorkant is er op eigen terrein eigen parkeerruimte voor twee auto’s.

Bijzonderheden

Alle zonweringen (zowel boven als beneden), de overkapping, de spekstenen houtkachel, buitenverlichting en alle op maat gemaakte kasten in de kastenkamer zijn bij de prijs inbegrepen.

Kaart