Oudebildtdijk 438 - Verkocht onder voorbehoud

9076 GN, Sint Annaparochie

Kenmerken

Locatie:
Oudebildtdijk 438
Plaats:
9076 GN, Sint Annaparochie
Prijs:
€ 189.000
Bouwjaar:
1900
Type:
Vrijstaand
Status:
Verkocht onder voorb
Woonoppervlakte:
127 m2
Perceeloppervlakte:
540 m2
Inhoud:
460 m2
Kamers:
7
Slaapkamers:
4

Omschrijving

Rust en ruimte, licht en uitzicht, dat zijn de kernwoorden voor het wonen op deze mooie locatie aan de Oudebildtdijk.

Met zeer veel zorg, geheel gerenoveerde vrijstaande dijkwoning met dubbele woonkamer (slaapkamer op begane grond mogelijk), 4 slaapkamers en vrij uitzicht aan de voor en achterzijde.

Begane grond

Voorentree, hal met meterkast (7 groeps-meter met aardlekbeveiliging) voorzien van C.v.-ketel (Nefit HR-combi). Trapopgang naar woonkamer met houtkachel en opstap naar open keuken (geheel 41 m²). De keuken is voorzien van divers inbouwapparatuur (vaatwasser, 5 pits-gaskookplaat, afzuigkap en oven). Via de kamer is de achter-hal met bijkeuken, toilet en spiltrap te bereiken. Via de achterdeur kom je op de veranda met fraai uitzicht over het landschap.
Tevens is via de voorste hal de voormalige woonkamer met trapopgang en badkamer bereikbaar. Deze woonkamer zou ook gebruikt kunnen worden als slaapkamer op begane grond. De badkamer is voorzien van wastafel en inloop-douche.

Ruime vrijstaande houten garage/berging (46 m²) voorzien van betonvloeren elektra.

Eerste verdieping

Vanuit de voorste woonkamer is de overloop te bereiken die als tussenruimte dient tussen de voormalige woning en de later aangebrachte achteraanbouw. De bovenverdieping is voorzien van een 4-tal slaapkamers en een ruime kast. Tevens is aan de achterzijde een overloop gemaakt die bereikbaar is vanaf de spiltrap en tevens toegang biedt tot de slaapkamers.

Tuin

Aan de oostzijde van de woning bevindt zich de diepe tuin met ruime garage/berging en veranda. Vanaf de veranda heb je een geweldig uitzicht over het fraaie landschap.

Bijzonderheden

Bijzondere woning op zeer fraaie woonlocatie met vrij uitzicht;
Woning is met veel smaak gerenoveerd;
Voorzien van C.v.-installatie (Nefit HR Combi;
Woonkamer met open keuken voorzien van divers inbouwapparatuur;
Ruime garage/berging;

Kaart