Achter de Hoven 26

9151 HJ, Holwerd

Kenmerken

Locatie:
Achter de Hoven 26
Plaats:
9151 HJ, Holwerd
Prijs:
€ 139.000
Bouwjaar:
1974
Type:
Hoekwoning
Status:
In verkoop
Woonoppervlakte:
138.8 m2
Perceeloppervlakte:
279 m2
Inhoud:
500 m2
Kamers:
8
Slaapkamers:
5

Omschrijving

Deze verrassend ruime gezinswoning staat op een fraaie en rustige locatie aan de westkant van het dorp. Op de 1e verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en een badkamer met bubbelbad en 2e toilet. Een vaste trap brengt u naar de 2e verdieping waar zich nog een ruime en lichte kamer bevindt. De speels ingerichte tuin biedt voldoende privacy, heeft een achterom en bovendien 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Begane grond

Ruime entree met meterkast, trapopgang en modern toilet (2013) met fontein; woonkamer met sfeerhaard, trapkast en open doorgang naar de eetkamer met zicht op de besloten achtertuin; fraaie keuken (2011) met apothekerskast, dubbeldeurs koelkast en diverse andere kwaliteits inbouwapparatuur; toegang naar de bijkeuken met witgoedaansluiting, uitstortgootsteen, zolderberging en achterdeur naar de tuin.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot 4 ruime slaapkamers en een keurige, volbetegelde badkamer met inloopdouche, bubbelbad, vaste wastafel en 2e toilet; vaste trap naar de 2e verdieping.

Tweede verdieping

Ruime en lichte kamer, dankzij 2 dakramen en een topgevelraam. Tevens bevindt zich hier de CV-ketel (2007) opstelling.

Tuin

De tuin bevindt zich aan 3 zijden van het huis, is deels bestraat en biedt meerdere beschutte hoekjes met voldoende privacy. Naast de woning zijn er 2 parkeerplekken op eigen grond, wat tevens een prima plek zou zijn voor het aanbouwen van een garage.

Bijzonderheden

Goed onderhouden, ruime hoekwoning met bijna 140 m² woonoppervlak.
Vaste trap naar de 2e verdieping.
Maar liefst 5 flinke slaapkamers.
Gemoderniseerde keuken, toiletruimte en badkamer.
Speels ingerichte tuin met zonneterrassen, vijver en eigen parkeergelegenheid.
Prima mogelijkheden voor een uitbouw of voor aanbouw van een garage.

Holwerd (Holwert) is een eeuwenoud dorp aan de Waddenkust met ruim 1500 inwoners. Het dorp is vooral bekend om zijn pier, vanwaar de veerboot naar Ameland vertrekt en om het Wadlopen, wat in een groeiende belangstelling staat. In Holwerd bevinden zich diverse bedrijven, een actieve middenstand en een levendig verenigingsleven. Sinds kort is er een ambitieus plan voor Holwerd, namelijk Holwerd aan Zee. Met vereende krachten wordt hieraan gewerkt en als dit slaagt, waar het wel naar uitziet, zal dit een enorme boost zijn voor Holwerd en de wijde omgeving. De Wadden zijn onlangs verkozen tot het mooiste natuurgebied van Nederland en staat op de Wereld Erfgoedlijst. Een voorrecht om daar te mogen wonen.

Goede busverbinding met Dokkum (9 km) en Leeuwarden (25 km).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkopende makelaar van dit object, dhr. Jan Koning.

Kaart