Dobbehof 13 - Verkocht onder voorbehoud

9036 LR, Menaam

Kenmerken

Locatie:
Dobbehof 13
Plaats:
9036 LR, Menaam
Prijs:
€ 190.000
Bouwjaar:
1977
Type:
Geschakelde twee-ond
Status:
Verkocht onder voorb
Woonoppervlakte:
113 m2
Perceeloppervlakte:
250 m2
Inhoud:
490 m2
Kamers:
5
Slaapkamers:
4

Omschrijving

Op mooie locatie aan rustige straat gelegen geheel gerenoveerde/gemoderniseerde twee onder één kap woning (geschakeld middels garage), met moderne keuken en badkamer. Woning heeft carport voor de garage en is geheel voorzien van kunststof kozijnen.

Begane grond

Carport; zij entree, hal met trapopgang, meterkast en toilet. Woonkamer (46 m²) met donkergrijze plavuizenvloer, tuindeuren en half open keuken (7½ m²), moderne rechte keukenopstelling (2011) met kast. Keuken is voorzien van inbouwapparatuur: 5 pitsgas op glaskookplaat, vaatwasser, koelkast, combi oven/magnetron en koffieapparaat.
Ruime garage (26½ m²) met wasmachine aansluiting, achterdeur en carport aan voorzijde voorzien van lichtkoepel.

Eerste verdieping

Overloop met bergkast met Cv-ketel, 3 slaapkamers (12, 13 en 8½ m² gemeten op 1½ meter hoogte, vloeroppervlakte is groter), luxe badkamer (7 m²) met grote douchehoek, toilet (wandcloset) en dubbele wastafel met meubel.

Tweede verdieping

Op achterste slaapkamer is vaste trapopgang naar zolderkamer.
Op overloop vlizotrap naar bergzolder.

Tuin

Mooie overkapping (5 x 3 meter) achter in de tuin, waar u snel de mogelijkheid heeft om van het voorjaarszonnetje te genieten.

Bijzonderheden

Grote carport met lichtkoepel voor garage.
Brede kunststof dakkapel op achterzijde van de woning, voor achterste slaapkamer en badkamer.
Geheel voorzien van kunststof kozijnen.
Moderne keuken vernieuwd in 2011
Luxe badkamer vernieuwd in 2014
Begane grond vloer is voorzien van donkergrijze plavuizenvloer van 60 x 60 cm.

Menaam, is een levendig dorp in het noordwesten van Friesland, met ruim 2600 inwoners. Er is een actief verenigingsleven en een levendige middenstand, een tweetal basisscholen, supermarkt, bakker en slager. Leeuwarden, en ook de kleine gezellige stadjes Franeker en Harlingen, liggen op korte afstand en zijn goed te bereiken, ook met het openbaar vervoer. Door Menaldum loopt de Menamer Feart, een vis- en vaarwater dat aansluit op de Elfstedenroute en het Van Harinxmakanaal.

Kaart