Aankoop onroerend goed

Het aankopen van een eigen woning is een zeer spannende aangelegenheid. Doorgaans bent u bij de aankoop van uw woning te emotioneel betrokken om een rationele aankoop tot stand te brengen. Wij kunnen voor u, als aankoopmakelaar, de aankoop van uw woning begeleiden. Zo kunnen wij eerst samen met u bepalen wat uw financiële reikwijdte is, zodat u goed weet wat uw mogelijkheden zijn. Verder kunnen wij door onze ervaring u een aantal vragen stellen die u de mogelijkheid bieden om op basis van harde feiten te besluiten of u inderdaad de juiste aankoop gaat doen. Daarnaast kunnen wij voor u onderhandelen over de prijs met de verkopende partij waarbij u dus zonder direct contact met de verkopende partij elke keer opnieuw kunt besluiten wat u wilt en tot hoe ver u wilt gaan. Wij nemen u, als aankoopmakelaar, alle zorgen uit handen.

Begeleiding


Tegen een tarief van € 400,-- bieden wij graag onze kennis en ervaring aan om de aankoop van uw woning te realiseren. Wij begeleiden u van A tot Z en werken als een van de weinige aankoopmakelaars niet tegen een adviescourtage van bv. 1,85% van de aankoopprijs maar tegen een vaste prijs van € 400,-- en 5% van het verschil tussen de vraagprijs en de aankoopprijs.  Daarmee zijn wij een van de weinige aankoopmakelaars die werken tegen een voor de klant in meerdere opzichten zeer scherpe prijs. Hoe groter het verschil tussen vraag- en aankoopprijs, hoe interessanter voor koper en aankoopmakelaar.

Even een rekenvoorbeeld:

We kopen een huis voor u aan voor € 175.000,00, met een vraagprijs van € 185.000,00. U betaalt 5% over het verschil (€ 10.000,00), is € 500,00 plus de € 400,00 is € 900,00 totaal.

Behartigen van uw belangen!

Analyseren van uw woonwensen, begeleiden bij het zoeken en bezichtigen van passende woningen, taxeren op basis van o.a. bouwkundige staat en omgevingsfactoren, professionele onderhandelingen met verkopende partij, regelen van alle juridische zaken, begeleiding bij de notaris en uiteraard ook na de oplevering nog beschikbaar voor eventuele vragen.

Wordt het noodzakelijk gevonden om een bouwkundig onderzoek te laten uitvoeren, dat regelen wij voor u. Tevens kan u bij erkend hypotheek adviseur, geheel vrijblijvend en gratis, een eerste (of mischien wel een secondair ) professioneel adviesgesprek krijgen.

 

We hebben sinds kort een speciale statersbegeleiding opgestart. Gehele begeleiding van zoeken t/m de passering bij de notaris voor  € 650,00 totaal. Je weet waar je aan toe bent en toch een volledige begeleiding. Vraag naar de voorwaarden en / of extra informatie.